Samo, ovaj put oprez.

Sredinom nedelje ćete primiti neku vest iz samog vrha vašeg radnog mesta.

Krajem nedelje očekuje vas novčani priliv ili vraćanje pozajmica. Sačekajte povoljniju priliku, a ovih dana je bolje da budete povučeni i posmatrate šta se dešava oko vas.

.

Nedeljni horoskop od 22.

Prošlost kuca na vrata. . .

Nedelja pred vama vam donosi mogućnost za odličan poslovni potez.

Izuzetno podsticajan period je pred vama. Krajem nedelje očekuje vas novčani priliv ili vraćanje pozajmica. Krajem nedelje očekuje vas novčani priliv ili vraćanje pozajmica.

do 28. .

.

Krajem nedelje očekuje vas novčani priliv ili vraćanje pozajmica.

Moraćete više da zapnete na poslu kako biste ispoštovali rokove. Pokušajte da jasno razgraničete poslovni i privatni život.

Posao: U sedmici koja je pred nama bolje ste organizovani, komunikacija se lakše odvija sa saradnicima i generalno gledano lakše vam je da funkcionišete kvalitetno i date svoj maksimum na poslu. Prošlost kuca na vrata.

2021.
.

do 28.

Sačekajte povoljniju priliku, a ovih dana je bolje da budete povučeni i posmatrate šta se dešava oko vas. Nikako vam ne trebaju druženja i romanse na poslu. .

delu nedelje vas generalno očekuje veći broj obaveza pa je tada važno da svoju organizaciju uskladite sa zahtevima poslovnog okruženja. Nikako vam ne trebaju druženja i romanse na poslu. godine vam donosi nešto ubrzaniju nedelju. Jul 11, 2022 · class=" fc-falcon">Sredinom nedelje možete se opustiti i posvetiti redovnim obavezama. 2021. .

.

Takođe. Jun 27, 2021 · VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Nove poslovne šanse za Strelca, Devicu će snaći teški emotivni period, a dva znaka čeka povišica.

godine vam donosi nešto ubrzaniju nedelju.

godine vam donosi nešto ubrzaniju nedelju.

Jasnoća u komunikaciji je za vas od ključnog značaja već u ponedeljak.

Tokom vikenda neki partnerski odnos može eskalirati, te se pripazite onih koji su vam najbliži.

Mar 4, 2023 · class=" fc-falcon">Nedeljni horoskop od 6.